fin eng

Volkswagen

Enemmän digitaalisuutta ja parempaa asiakaskokemusta

Volkswagen kehittää markkinointiaan Nitron kanssa

Suomen suosituin automerkki Volkswagen on valinnut markkinointitoimistokseen Nitron. Yhteistyö kattaa uusien autojen ja jälkimarkkinoinnin toimenpiteet kaikissa kanavissa ja osallistumisen digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen. 

- Volkswagen on automaailman edelläkävijä, ja sitä pyrimme olemaan myös markkinoinnissa. Panostamme entistä enemmän digitaalisiin kanaviin ja yhä parempaan asiakaskokemukseen.  Niihin kuten kaikkeen markkinointiimme tarvitsemme lisää näkemystä ja oivallusta, Volkswagen-henkilöautojen markkinointipäällikkö Jon Höckerstedt ja johtaja Heikki Ahdekivi kertovat.

- Valitsimme Nitron, jolla on erittäin vahva ja pitkä osaaminen autoalalta ja näyttöä tuloksellisesta markkinoinnista. Tiedän, että saamme monipuolisen ja palvelevan kumppanin, jonka kanssa yhteistyö sujuu ja tekeminen on mukavaa, Höckerstedt sanoo.

Nitron tiimi on uudesta asiakkaasta innoissaan. - Haluamme uudistaa automarkkinointia uudelle tasolle. Volkswagen on arvostettu brändi ja sen mallivalikoima on huippukunnossa, joten hyppäämme kyytiin vauhdilla, copywriter Heikki Paatelma sanoo.

- Yksi tärkeä teema asiakkuudessa on yhdessä tekeminen. Meillä on osaamista ja ideoita, mutta modernia markkinointia tehdään niin, että tieto kulkee ja kaikkia kuunnellaan. Ja haluamme kuunnella myös auton ostajaa. Siksi kaiken big datan lisäksi keskipisteessä on aina ihminen.

Nitron asiakkuusjohtaja Mats Berglund odottaa yhteistyöltä paljon. – Tässä toteutuu mainiosti Nitron palvelukokonaisuus: keihäänkärkenä oleva digitaalisuus, vahva markkinointiosaaminen sekä Nitro Filmin laaja ja moderni tarjooma.

Volkswagenia palvelee Nitrolla laaja tiimi. Asiakkuuden ydinryhmässä ovat AD Roope Leikoski, Digital Planner Ville Aaltonen, copywriter Heikki Paatelma, UX-suunnittelija Tommi Tawast, asiakkuusjohtaja Mats Berglund ja projektipäällikkö Mervi Brown.

Volkswagenin mediatoimistona jatkaa edelleen Mediatoimisto Voitto.


Lisätietoja:

VV-Auto Group Oy, markkinointipäällikkö Jon Höckerstedt
jon.hockerstedt@volkswagen.fi, 050 523 5861, www.volkswagen.fi 

Nitro Group, asiakkuusjohtaja Mats Berglund
mats.berglund@nitro.fi, 050 405 8433, www.nitro.fi

Nitro Group, toimitusjohtaja Mikko Granström
mikko.granstrom@nitro.fi, 040 513 5337, www.nitro.fi