fin eng

Domus

Domus uudistaa markkinointinsa Nitron kanssa

Domus uudistaa markkinointinsa Nitron kanssa

Domus Yhtiöt Oy uudistaa koko markkinointipalettinsa perinpohjaisesti markkinointitoimisto Nitron kanssa. Toimenpiteet kattavat markkinointistrategian, kampanjat, verkon sekä myynnin työkalut. Uudistus koskee kaikkea toimintaa niin Domus Keittiöiden ja kalusteiden kuin Domus Ikkunoidenkin puolella.

- Olemme laittamassa prosesseja kuntoon ja strategiaa liikkeelle, ja markkinoinnilla on keskeinen osa asettamiemme tavoitteiden saavuttamisessa. Näemme, että Nitro nykyaikaiset välineet ja strategisen osaamisen hallitsevana toimistona on meille oikea kumppani, Domuksen toimitusjohtaja Mika Kaukonen summaa.

Nitrolla suhtaudutaan uuteen yhteistyöhön ilolla ja innolla. Nitron toimitusjohtaja Mikko Granströmin mukaan uudessa asiakkuudessa päästään loistavasti toteuttamaan Nitron monipuolista ja modernia palvelukokonaisuutta.

- On ilo päästä osoittamaan digi- ja markkinointiosaamistamme. Yhteistyö tulee olemaan tiivistä, sillä markkinoinnilla on poikkeuksellisen vahva rooli Domuksen uudessa strategiassa, Granström sanoo.

Samoilla linjoilla on myös asiakkuutta Nitrolla hoitava asiakkuusjohtaja Sami Puutio.

- Tämä on erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus: pääsemme tekemään kokonaisvaltaisen uudistuksen täysin puhtaalta pöydältä. Niin asiakas kuin mekin odotamme paljon tulevalta yhteistyöltä, Puutio linjaa.

Domus-asiakkuutta Nitrolla hoitaa tiimi, jossa työskentelevät asiakkuusjohtaja Sami Puution johdolla projektipäällikkö Jaana Kallio sekä suunnittelijat Tiina Viljakainen, Jani Nummela ja Topi Jokinen.


Lisätietoja:

Nitro Group, asiakkuusjohtaja Sami Puutio
sami.puutio@nitro.fi, 040 528 9004, www.nitro.fi 

Nitro Group, toimitusjohtaja Mikko Granström
mikko.granstrom@nitro.fi, 040 513 5337, www.nitro.fi

Domus Yhtiöt Oy, markkinointi- ja viestintävastaava Sonja Arohonka
Sonja.arohonka@domus.fi, 040 3045 403, www.domus.fi